BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl, tekniske fejl, samt udsolgte varer. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os inden for 48 timer.


Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: 

Dankort, eDankort, Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, JCB

Der bliver ikke pålagt transaktionsgebyr ved brug af betalingskort.

         


Bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive dansk moms.

Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi dine indkøbsvaner, så du kan tilgå den senere på følgende måde: Log ind via hjemmeside med dit kundenummer samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.

Betaling for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Kød til Døren. Der kan naturligvis aldrig trækkes et større betaling, end det du har godkendt ved købet.


Levering

Prisen for fragt er DKK 99,-

Køber du for DKK 500,- er fragten gratis.

Levering foregår med XPRESSEN. http://www.xpressen.dk/

Kød til Døren har lavet en aftale med XPRESSEN, der sikrer, at du kan modtage dine varer på kort tid. Hvis du er hurtig og laver en ordre inden kl. 12.00 på en mandag, kan du modtage dine varer om onsdagen inden kl. 16.00.

 

Fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på de ferske produkter, jf. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1.


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse post@vestergadesslagter.dk. Bemærk: Er du bosiddende i Danmark bør du klage direkte til Center for Klageløsning (Forbrugerklagenævnet) eller et andet relevant dansk klagenævn.