Varer til levering onsdag skal bestilles senest mandagen før!

Kødet pakkes i termobokse og sendes direkte til dig

Vi sender over hele Danmark, undtaget ikke-brofaste øer

Levering onsdag inden kl. 16.00
1. Mandag Du bestiller dine varer
2. Tirsdag Kød til Døren producerer, pakker og sender dine varer
3. Onsdag Du modtager en frisk kødpakke

Hos Kød til døren, sørger vi for at det du bestiller, kommer så frisk og skånsomt hjem til dig, hurtigst muligt. Vi pakker kødet i termobokse, hvor vi nøje tjekker at indholdet er korrekt, og du får det du har bestilt. Pakningen foregår i kølerum, for at optimere kødets holdbarhed. I alle bokse lægges der vacuum pakket is, så vi garanterer, at dit kød kan holde sig afkølet og frisk, frem til minimum kl. 17.00 på leveringsdagen.

Boksenes evne til at holde det ferske kød afkølet, bliver jævnligt kontrolleret med højteknologisk måleudstyr. Det er en kontrol, der udføres i samråd med fødevaremyndighederne, som sørger for at din fødevaresikkerhed altid er i top.

Hurtig levering hvis du køber mandag

Kød til Døren har lavet en aftale med EXPRESSEN, der sikrer, at du kan modtage dine varer på kort tid. Hvis du er hurtig og laver en ordre inden kl. 12.00 på en mandag, kan du modtage dine varer om onsdagen inden kl. 16.00.

Kødet leveres i en termokasse hvor kødet holder sig frisk
Kødet leveres i en termokasse hvor kødet holder sig frisk

Kødet leveres med labels på, hvor du kan se kødets type og dato for holdbarhed.
Kødet leveres med labels på, hvor du kan se kødets type og dato for holdbarhed.

Kødet leveres med vakuumpakket is under og over kødet.
Kødet leveres med vakuumpakket is under og over kødet.

Kødet leveres frisk produceret og vakuumpakket, det giver en længere holdbarhed.
Kødet leveres frisk produceret og vakuumpakket, det giver en længere holdbarhed.